Kjellerdør

Det kan være lurt å ha en egen dør ved inngangen til kjelleren. Dette hjelper til med å holde temperaturen i etasjene over stabil og du unngår unødig trekk. Mange har også en egen inngang gjennom kjelleren og trenger en solid dør som er like sikker som inngangsdøren, men den trenger ikke nødvendigvis være like pen å se på.

Paneldør - Et godt valg til din kjeller

En kjellerdør kan gjerne være en paneldør. Grunnen til dette er at en kjellerdør ikke trenger å koste så mye, og en kjellerdør i panel er et rimelig og solid valg. I tillegg kan en kjellerdør i panel med enkle grep gjøres om til en bi-inngangsdør.

En kjellerdør fra oss leveres med tre solide løftehengsler, stor låsekasse og sylinderlås. Vi kan også levere dører med innsatt glass om ønskelig. Våre medarbeidere har erfaring med å tilpasse våre produkter etter våre kunders ønsker så spør oss gjerne om hvilke muligheter som finnes. Vi ønsker at du skal være fornøyd og ser gjerne på hvilket tilbehør som passer til døren vi leverer til deg slik at den best står i stil med din bolig eller hytte.

O. Johansen Trevarefabrikk A/S leverer kjellerdører til hytter, boliger og andre bygg i Hedmark, Oppland, Lillehammer, Hamar og Gjøvik.