Spesialdør

Spesialdører er vårt fokusområde. Vi leverer skreddersydde dører, eller dører som har ekstra lav høyde, er ekstra brede eller er unike på en eller annen måte. Mange av våre kunder bestiller for eksempel dører spesialtilpasset til ulike hytter. Våre spesielle hyttedører er egenproduserte, og har en rekke forskjellige egenskaper. Noen hyttedører har profilert furupanel på begge sider, mens andre har fiskebeinspanel og snipprute med energiglass.

En rekke ulike typer spesialdører til et hvert bygg

Andre spesialdører er panelte dører, og her er mulighetene mange. Eksempler på forskjellige egenskaper er utvendig og innvendig finer. Det er også mulig å kun levere karm og ramme slik at kunden paneler selv. Våre medarbeidere har lang erfaring med å tilpasse produkter etter kunders ønske og vi diskuterer gjerne dine ideer for å finne en løsning.

Ramtredører er også eksempler på spesialdører som vi leverer til våre kunder. Dette er spesialdører som lages etter kundens ønsker når det gjelder utforming, farge og glass. Våre spesialdører i ramtre kommer som standard 55 mm. Mulighetene for våre kunder å utforme dissse spesialdørene med glass, sprosser og fyllinger er mange.

Kontakt O. Johansen Trevarefabrikk A/S for mer informasjon om våre spesialdører. Disse leveres til Hedmark, Oppland, Lillehammer, Hamar og Gjøvik.