Smijernsprodukter

Tveit Smie er vår samarbeidspartner på smijern og smijernsprodukter. Dette er en bedrift som produserer smiljernsprodukter spesielt med tanke både for hytte og hjem. I tillegg er de en forvalter av norsk smijernkunst. Deres produkter passer godt til hytter bygd etter norske hyttetradisjoner, eller om ditt hjem er i samme stil.

Alle smijernsprodukter er brennlakkert. Derfor er alt smijern fra Tveit Smie velegnet både for utvendig og innvendig bruk. I tillegg leverer smien også smijern og smijernsprodukter etter tegninger og ønsker. Dette bil Tveit Smie kunne gi kunder gode fast priser på, eller eventuelt en god timepris. Slik kan du være trygg på at du får det du bestilte.

Eksempler på smijern og smijernsprodukter fra Tveite Smie

Eksempler på smijernsprodukter fra Tveit Smie som er standardvare hos oss er vridere og skilt til forskjellige dørtyper. Eksempler på dørtyper er boddører, innvendige dører og hyttedører. Sylinderen tilpasses den enkelte vrider. Det er også mulig å få FG-godkjente vridere og skilt til hyttedører. Videre leverer også Tveit Smie blindhengsle til dører i smijern.

Kontakt O. Johansen Trevarefabrikk A/S for mer informasjon om vårt tilbehør i smijern og andre smijernprodukter som leveres til Hedmark, Oppland, Lillehammer, Hamar og Gjøvik.